Echipament fabricare bere Frutty 45L

Echipament fabricare bere Frutty 45L

Echipament fabricare bere Frutty 45L

Micro berarie Frutty 45 litri
Preț special 3.491,72 RON Preț standard 4.539,24 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
EMS223

» Procesul fabricarii

Pasul 1

Umpleti vasul aparatului cu cantitatea necesara de apa, dupa care porniti acest dispozitiv si selectati din controller modul de fierbere pentru tipul de bere pe care doriti sa-l fabricati.

Pasul 2

Cand apa ajunge la temperatura potrivita, introduceti in vas cosul pentru fierberea cerealelor.

Pasul 3 si 4

Adaugati cerealele pentru fierbere in cos cu o lopatica, dupa care amestecati usor cu lingura pentru omogenizarea continutului.

Pasul 5

Instalati sita in partea superioara si fixati-o prin cele doua suruburi de prindere cu filet.

Pasul 6

Introduceti pe pozitie teava curbata, impreuna cu capacul din sticla din partea superioara.

Pasul 7

Porniti pompa de recirculare a apei si reglati debitul acesteia.

Pasul 8

Diferiti pasi de brasaj (terciuire) trebuie setati din controller.

Pasul 9 si 10

Ridicati cu grija cosul cu cereale si asezati-l pe suportii de sustinere ai vasului de fierbere.

Lasati cosul sa se scurga pentru aproximativ 10 minute.

Pasul 11

Imprastiati apa peste continutul de cereale pentru a extrage zaharul care a mai ramas.

Pasul 12

Scoateti cosul pentru cereale afara din vasul de fiebere.

Pasul 13 si 14

Incalziti apa la temperatura de fierbere, timpul pentru fierbere este de 90 de minute (retetele pot fi diferite).

Adaugati granulele de hamei la timpii potriviti in functie de reteta dvs.

Pasul 15

Scufundati racitorul pentru mustul de bere in interiorul vasului de fierbere pentru aproximativ 15 minute, inainte ca procesul de fierbere sa se termine, prin acest lucru acesta se va steriliza.

Pasul 16

Dupa fierbere, raciti mustul de bere prin serpentina de racire, pana la 20°C.

Pasul 17

Scurgeti mustul de bere prin robinetul de evacuare in butoiul de fermentare printr-o palnie cu sita fina.

Pasul 18

Luati putin din mustul de bere si inghetati-l. Adaugati drojdia.

Pasul 19

Fermentarea berii se va face la temperatura camerei si va dura in jur de 5-7 zile.

Pasul 20

Adaugati mustul de bere pe care l-ati inghetat inainte si incepeti procesul de umplere al berii in sticle. Procesul de fermentare va dura aproximativ 4 saptamani, iar maturarea aproximativ 2 saptamani.

Happy Brewing !

Date tehnice:

Model aparat: Micro berarie Frutty 45 litri

Volum: 52l, max. 45l bere/sarja

Alimentare electrica: 220V-240V

Putere consum: 3000 W

Frecventa: 50Hz/60Hz

Setul contine:

Set pentru bere artizanală, inclusiv echipament pentru fierbere, vaporizator, pipa pentru malț, capac, cos pentru cereale, discuri din plasa, maner de prindere cos, teava curbata pentru recirculare apa, pompă și element de încălzire 2500W. Ușor de folosit cu afișaj clar și ecran tactil, supapă pentru golire ușoară, manual de instructiuni.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEchipament fabricare bere Frutty 45L
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!