Filtru de apa GEYSER 1 treapta UJ EURO 1

Filtru de apa GEYSER 1 treapta UJ EURO 1

Filtru Makarici filtrare tuica palinca vodka

Filtru Makarici filtrare tuica palinca vodka

Filtru de apa GEYSER 1 treapta UJ EURO 1

Preț special 154,56 RON Preț standard 174,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PUR145

Filtru de apa GEYSER 1UJ EURO pentru Chiuveta este o solutie simpla, economica, curata eficient apa de la baterie. Situat langa chiuveta se ataseaza la baterie ,avind robinet separat pentru apa filtrata,deschizi robinetul numai atunci cind ai nevoie de apa filtrata.  Elimina clor,fier,mangan,impuritati mecanice,dedurizeaza. Folosesti apa filtrata atunci cind ai nevoie.

Cartusul este confectionat din materialul ARAGON: care asigura gradul inalt de purificare a apei Eliminabacterii, clor,fier,mangan,impuritati mecanice,dedurizeaza.

Filtrele Geyser folosesc materialul ARAGON - Brevet de inventie Nr. 2203721 - un material complet nou, unic, filtrant, in lume neexistand materiale similare. Acesta imbina trei metode de filtrare: mecanica, de sorbtie si schimb ionic.

PROPRIETATILE UNICE ALE MATERIALULUI ARAGON:

Antieliminare-structura complexa de labirint a materialului retine in mod ireversibil toate impuritatile.

Autoindicatie- reducerea presiunii apei pure la robinet semnaleaza nevoia de regenerare sau inlocuire a cartusului.

Regenerarea -restabilirea proprietatilor de filtrare in conditii casnice, mareste considerabil durata de functionare si exploatare a cartusului.

Cvasi-inmuiere - proprietatea cartusului Aragon de a schimba structura duritatii sarurilor, fapt care previne formarea depunerilor de calcar pe elementele de incalzire. Calciul folositor: in timpul filtrarii prin cartusul Aragon apa este saturata cu calciu folositor - Aragonit ,previne bolile cardiovasculare.

Capacitate de filtrare pina la 7000 litri

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsFiltru de apa GEYSER 1 treapta UJ EURO 1
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!