Sistem de filtrare apa Geyser Bio

Sistem de filtrare apa Geyser Bio

Sistem de filtrare apa RP75139715

Sistem de filtrare apa Geyser Classic

Sistem de filtrare apa Geyser Classic

Sistem de filtrare apa Geyser Bio

Geyser Bio - sistem de purificare a apei dure. Dedurizează eficient apa și previne formarea precipitatului alb, a peliculei de suprafață și a depunerii de calcar. Datorită cartușului unic Aragon-2 Bio apă poate fi băută fără a fi fiartă în prealabil. Se instalează sub chiuvetă. Se conectează la conducta de apă rece.

Preț special 411,39 RON Preț standard 598,06 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PUR141

» Geyser Bio  - sistem de purificare a apei dure. Dedurizeaza eficient apa si previne formarea precipitatului alb, a peliculei de suprafata si a depunerii de calcar. Datorita cartusului unic Aragon-2 BIO apa filtrata poate fi bauta fara fierbere prealabila.

PROPRIETATILE UNICE ALE MATERIALULUI ARAGON BIO

-Antieliminare- structura complexa de labirint a materialului retine in mod ireversibil toate impuritatile.

-Autoindicatie- reducerea presiunii apei pure la robinet semnaleaza nevoia de regenerare sau inlocuire a cartusului.

-Regenerarea - restabilirea proprietatilor de filtrare in conditii casnice, mareste considerabil durata de functionare si exploatare a cartusului.

-Cvasi-inmuiere - proprietatea cartusului Aragon de a schimba structura duritatii sarurilor, fapt care previne formarea depunerilor de calcar pe elementele de incalzire.Calciul folositor: in timpul filtrarii prin cartusul Aragon apa este saturata cu calciu folositor - aragonit , previne bolile cardiovasculare.

-Argintul activ a fost integrat in cartus, astfel incat sa nu poata patrunde in apa filtrata, asigurand astfel un efect bacteriostatic sigur.Cartusul Aragon -2 BIO - indeparteaza garantat toti contaminantii, bacteriile si virusii. 

Este executat in carcasele standardului european 10 Slim Line. Filtrul Geyser Bio pentru apa dura consta din 3 cartuse:

1. Cartus de sedimente PP - indeparteaza particulele insolubile de pana la 5 microni (rugina, suspensie impuritati mecanice),

2. Aragon BIO- cartus pentru apa dura. Cartus din material compozit pe baza de Aragon BIO si rasina schimbatoare de ioni sporeste semnificativ capacitatea de inlaturare a sarurilor de calciu, mangan, fier, metale grele (cadmiu, plumb, etc.). Elimina toate bacteriile si virusii, produs unicat pe piata din Romania.

3. MMB - cartus de inalta performanta realizat din fibre de carbon de inalta calitate, avand o suprafata mai mare de absorbtie si o durata de viata mai mare in comparatie cu cea a altor sorbenti. Elimina eficient compusii organici si organoclorurati, clorul liber, mirosurile si gusturile straine. Acesta contine argint intr-o forma imposibil de eliminat, care asigura un efect bacteriostatic. In cazul unei familii de 4 persoane, cartusul trebuie inlocuit in medie o data pe an.

Capacitate de filtrare 7000 litri. Include toate accesoriile necesare pentru montare.

Apa filtrata prin filtru Geyser Bio este recomandata copilor de la 3 ani.

Bea apa sigur direct de la baterie fara fierbere,fara bacterii si virusi.

Specificatii:

- destinat pentru: chiuveta

- tip: sistem de filtrare

- metoda de filtrare: microfiltrare

- numar trepte de filtrare: 3

- capacitate filtrare: 7000l

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSistem de filtrare apa Geyser Bio
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!