PROCESARE FRUCTE

Bag in Box – De la fructe la suc !

Pungile Bag in Box iți oferă tot ce ai nevoie pentru îmbutelierea și stocarea vinului sau a sucului din fructe si legume, într-un mod simplu si eficient. După ce procesul de stoarcere este finalizat, rămâne doar un pas, umplerea rapida a recipientelor Bag in Box.

Când alegi un produs, alege-l pe cel mai bun!

Comparativ cu recipientele clasice din sticlă sau plastic, varianta Bag in Box:

  • Extinde durata de viață a conținutului odată deschis;
  • Maximizează spațiul de umplere, cu până la 25%
  • Scade costul ambalajului și costurile de transport cu pană la 50%
  • Reprezintă o bariera eficientă împotriva luminii și a oxidării.

O variantă pentru fiecare

Tehnologia Bag in Box se găsește sub diferite tipuri si mărimi: poți alege pungi cu un volum de 2, 3, 5, 10 si chiar 20 de litri, în varianta transparentă sau metalizată care să se potrivească dorințelor tale.

Mai mult, cutia exterioară permite personalizarea produsului după bunul plac, așa ca de ce să ai culori de toamnă doar afară când le poți avea și pe ambalajul produsului tău?

După cum însăși denumirea spune, varianta de îmbuteliere Bag in Box este formată dintr-o pungă plasată într-o cutie!

Fabricată în condiții de sterilizare aseptice, punga de la interior este confecționată din material plastic, dublu-stratificat și flexibil, cu un strat de polietilenă alimentară la interior. Datorită structurii, pungile asigură etanșarea produsului din interior, fără probleme.

În partea inferioară, pungile sunt dotate cu un robinet de tip Vitop care permite umplerea, dozarea și golirea produsului într-un mod rapid, eficient, dar și în siguranța.

Acesta protejează lichidul din interior împotriva contaminării și nu se deteriorează în timpul transportului sau a depozitării. Mai mult, robinetul este ușor de folosit, sigur, fără urme de picurare, gata să iți asigure doza zilnică de vitamine.

O procedură corectă

Poza Bag in Box 3
  1. Sucul pasteurizat se îmbuteliază la 80-82°C în mod manual, semi-automat sau automat;
  2. După îmbuteliere, un colț cu aer de 5 cm trebuie să rămână în pungă. Astfel se asigură că durata de viată a conținutului este mai lungă;
  3. Se recomandă purtarea mânușilor de protecție din cauciuc; mânușile  din material abraziv nu sunt indicate deoarece afectează materialul din care este fabricată punga;
  4. În timpul manevrării, punga se prinde doar de colțuri pentru a se evita deteriorarea
  5. Pungile cu conținut se depozitează una lângă cealaltă, obligatoriu cu robinetul în sus;
  6. Temperatura de stocare trebuie să fie sub 25°C, ideal între 10-15 °C.

După ce Bag in Box-urile au fost umplute și pașii de mai sus au fost respectați, stocarea produsului va fi fără probleme. De asemenea, sucul sau vinul de calitate, proaspăt îmbuteliat este gata de consumare, mai ales că…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *