Produse recomandate

Va recomandam o varietate de produse de calitate testate si apreciate de catre clientii nostri

Butoi pasteurizare Speidel 110 L (SET COMPLET)

1.861,52 lei 1.768,03 lei
Butoaie pentru pasteurizare set complet (+rez. Electrica otel inoxidabil +termometru) 110 L • oţel inoxidabil 10 mm tubaj stocarea posibila luni de zile prospețime luni de zile capac flotant curățare ușoară ventilare optimă
Inchide

Butoi presurizat 50l Speidel

1.548,62 lei
» Butoi presurizat, inox, 50 L
Inchide

Deshidrator fructe otel inox cu timer Frutty

1.752,43 lei
• 900-1000W - 220-240V, 50/60 Hz Greutate: 16,40 kg

Hidropresa Speidel 40L

5.086,45 lei 4.594,59 lei
3 bar otel inoxidabil presare rapida si usoara randament de suc ridicat fara curent electric, fara putere musculara economisirea energiei, mecanism ingenios de simplu TRANSPORT GRATUIT !

Hidropresa Speidel 90L

5.799,20 lei 5.242,55 lei
3 bar otel inoxidabil presare rapida si usoara randament de suc ridicat fara curent electric, fara putere musculara economisirea energiei, mecanism ingenios de simplu TRANSPORT GRATUIT !
Inchide

Presa cu cos 60K + Moara centrifugala RM1,5

0,00 lei
  capacitate de presare nominala: 180 kg/h putere motor: 1,1 (1,5) kW (PS); moara 1,5 (2,0) kW (PS) alimentare: 400V 50Hz (3-phase) protectie electrica: 16 A

Sistem de umplere Bag in Box cu cantar

1.703,35 lei 1.646,40 lei
Sistem de umplere Bag in Box cu cantar, suport inox pentru pungi si pistol de umplere pentru uz alimentar si rezistenta la temperaturi ridicate.

Tocator fructe electric 1000kg/h

4.458,69 lei 3.567,29 lei
Tocator fructe electric 1000kg/h
tocator speidel nedeias, moara de tocat fructe nedeias, tocator mere germania, Speidel

Tocator fructe Speidel

Marunteste optim fructele, nici prea mari si nici prea mici, nici prea aspre si nici prea fine, ci exact de marimea care va garanteaza cea mai mare exploatare si randament de suc.

RANDAMENT:
Pana la 1000 kg/h
PUTERE:
Motor 2,2 kW, 2800 rpm
AVANTAJE:
Fabricat in Germania, toate componentele anti-rugina pe viata
DETALII:
Cutite reversibile din otel inox intarit

Produsele noastre

Ia legatura cu noi si te ajutam sa alegi produsul potrivit pentru tine.
Bag in Box
  • Bag in Box
  • Pasteurizare
  • Fermentare
  • Prese
  • Tocatoare

Blogul nostru

Citeste si informeaza-te din aceste articole utile pentru tine
imagine banner 7 ebp350

Presa Banda EBP350 complet automatizata

Folosirea unei presări cu bandă oferă un timp de presare scurt și duce la un contact minim cu aerul. Ca urmare, calitatea sucului este de obicei foarte ridicată, cu un conținut minim de solide.

300

CAPACITATE (kg/h)

Capacitate de presare

70

RANDAMENT (%)

Randament de suc

350

LATIME BANDA (mm)

Lungime banda 4900 mm

Cum functioneaza ?

Procesul de producere a sucului de mere

Sortarea si spalarea merelor

Eliminarea merelor stricate, putrezite si spalarea acestora prin scufundarea in apa .

Zdrobirea si tocarea merelor

Tocarea optima a merelor cu ajutorul tocatoarelor dedicate pentru acest proces.

Presarea si extragerea sucului

Folositi presele potrivite pentru extragerea celui mai bun randament de suc din mere.

banner 8 nedeias prima pagina vers2

Transferul si filtrarea sucului

Cu ajutorul pompelor de transfer si a filtrelor de sedimente obtineti un suc mai limpede .

Pasteurizarea sucului

Pasteurizati corect sucul de mere la temperaturi intre 82 si 85 de grade Celsius.

Imbutelierea sucului

Umplerea o puteti face in flacoane de sticla sau pungi Bag in Box in functie de preferinte.

Testimoniale

Multumim tuturor clientilor care apreciaza produsele si serviciile noastre

SCRIE O RECENZIE

    INFORMATII CONTACT

    sat Budus, nr. 143 A
    Budacu de Jos, 427016
    jud. BN, Romania

    0371 544 944

    contact@nedeias.ro

    Aveti intrebari legate de produsele si serviciile noastre? Trimiteti-ne un email si va vom contacta in curand.

    RECOMANDATE

    TWITTER

    INSTAGRAM

    1.
    Macinarea fructelor
    Ce cantitate de mere pot procesa cu tocatorul ? Ce fructe pot macina ?
    2.
    Presarea fructelor
    Cum se preseaza merele ? Cum sa aleg presa potrivita ?
    3.
    Pasteurizarea sucurilor
    La ce temperatură trebuie încălzit sucul ? Cât timp durează încălzirea conținutului recipientului de suc?
    4.
    Pastrarea sucurilor
    Cum se conserva sucurile si care este procesul de umplere si imbuteliere al acestora ?