Statii de Epurare

Sistemele de epurare rezidentiale – simple, discrete si de incredere

Casele care nu beneficiaza de conexiune la un sistem de canalizare centralizat necesita alternative sigure si de incredere.

Statiile de epurare rezidentiale PRO PREMIUM se afla in catalogul nostru de peste 10 ani. Avand experienta necesara si parteneri pe masura, va recomandam cu incredere aceste tehnologii ideale pentru uz domestic.

Compacte si discrete

Designul compact al statiilor PRO PREMIUM necesita minimul de deranj necesar instalarii. Mai mult,  instalarea subterana intr-o unitate autonoma, robusta inseamna impact vizual redus, fara mirosuri si cu un nivel minim de zgomot, perfect pentru amplasamentul langa casa dumneavoastra.

Un proces robust

Procesul de epurare din statiile noastre rezidentiale este unul biologic, natural, insemnand ca nu este nevoie de produse chimice ca parte din proces. Astfel, efortul si costurile de intretinere sunt minime. In decursul anilor, Nedeias si-a castigat o reputatie bine-meritata pentru ca lucreaza la cele mai inalte standarde de sanatate, siguranta, mediu si calitate. De asemenea, ne asigurăm că instalațiile noastre de epurare a apelor uzate menajere sunt proiectate conform standardelor legale actuale.

O varianta mai buna in locul foselor septice.
Spre deosebire de fosele septice tradiționale, stațiile moderne de tratare a apelor menajere, sunt proiectate pentru un volum crescut de apă din viața de zi cu zi.

Ne mandrim cu faptul ca oferim servicii excelente clientilor nostri, demonstrand angajamentul nostru pentru a construi relatii pe termen lung cu fiecare membru al retelei noastre in parte. Pentru a afla mai multe despre noi si produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati!

PRO 6 PREMIUM

  • Decantare primara. Volum: PRO6 – 1,26 m3
  • Compartiment de aerare. Volum: PRO6 – 0,66 m3
  • Decantare secundara. Volum: PRO6 – 0,64 m3
  • Extensie de inaltare NSE 140
  • Capac PKE 140
  • Manere pentru ancorare
  • Manere de prindere pentru ridicare
  • Tablou de automatizare

Statii de epurare moderne realizate intr-un singur rezervor compartimentat pentru scurgerea si tratarea apei uzate, pentru locuinte din zone fara sisteme de canalizare. Acest tip de statii sunt dedicate pentru locuinte cu familii de pana la 6 persoane. Eficienta de curatare a apei uzate este foarte mare (98%).

Back to list